Sziasztok!
Sajnos az elmúlt időszakban nem igazán tudtam írni ide a blogba, mert a sok előadás elvette az időmet. De most kárpótolok mindenkit egy fantasztikus receptel.
Almás vagy körtés kukoricalepény
Hozzávalók: 2,5 dl tejföl, 10 dkg kukoricadara, 3 tojás, ½ mk. őrölt fahéj, 8 dkg méz, 8 dkg vaj, 30-40 dkg alma vagy körte, 5 dkg mazsola, ízlés szerint kis vanília reszelve
A tejfölt a tálba öntjük, majd belekeverjük a kukoricadarát, a mézet, a fahéjat, és a tojásokat. Kis lángon előmelegített sütőben a vajat tepsiben felforrósítjuk. Beleöntjük a masszát, s 10 percre bedugjuk a sütőbe.Az almát vagy körtét durvára reszeljük, s összekeverjük a mazsolával. A lepény tetejére szórjuk, jó közepes lángon még 10 percig sütjük, - majd fakanállal összetörjük
Jó étvágyat kívánok!
4 alkalmas tanfolyamom indul szeptemberben
08.06. hétfő 16.30-19.30 Lépj az egészség útjára
Zöldségek-gyümölcsök világa, bio, és nem bio kérdése, szervezetünk energetikája, glikémiás index
08.13. hétfő 16.30-19.30 Lépj az egészség útjára
Gabonák világa, kenyérsütés alapok, a kenyérsütés története
08.27. hétfő 16.30-19.30 Lépj az egészség útjára
Fehérjék világa, állati és növényi eredetű fehérjék, vegetarianizmus formái, napi fehérjeszükséglet
09.03. hétfő 16.30-19.30 Lépj az egészség útjára
Zsiradékok világa, édesítés – reform sütik, méregtelenítés kérdése
Részvételi díj: 10.000.- Ft /fő/ 4 alkalom (az ár az ÁFA-át nem tartalmazza)
6.000 Ft/fő/ bármelyik két alkalom
4.000 Ft/fő/ bármelyik 1 alkalom
Jelentkezem!