Zabfagyi Kisa Judit módra

 2012.10.03. 10:17

Az emberek legtöbbje, mikor először hallja azt a nevet, hogy zabfagyi, érdekesen nézz rám. Nem igazán tudják összetenni, hogy miként hozható össze a zab a fagyival. Mindez nagyon egyszerű. Lássuk!

Tulajdonképpen csak egy zabkása, Úgy készül, hogy egy csésze zabpehelyhez három csésze vizet számítunk és kb. 8-10 perceg főzzük egy pici sóval.

zab_1.jpg
A kihűlt kásából turmixgépben lédús gyümölccsel, mézzel vagy mazsolával és egy kevés kefirrel vagy joghurttal sűrű masszát keverhetünk. Üvegpoharakban darabolt gyümölccsel megrakva megfagyaszthatjuk. De turmixolás nélkül is rétegezhetjük vékonyan a kihűlt kását, közé darabolhatunk minden gyümölcsöt, megöntözhetjük mézzel, kefirrel, joghurttal, esetleg tejszínnel.

gyümölcs.jpg

 Tetejét mazsolával, szederrel díszíthetjük, vaníliás cukorral megszórhatjuk, pirított dióval díszíthetjük.

A fantáziának nincs határa!

Jó étvágyat kívánok!

Szolgáltatásaink: http://www.teljesertekuetelek.hu/szolgaltatasaink.html

Facebook oldal:https://www.facebook.com/teljes.erteku.etelek

Címkék: Zabfagyi Gyümölcsök

A bejegyzés trackback címe:

https://kisajudit.blog.hu/api/trackback/id/tr524817352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása